Welkom op onze vernieuwde website.

Met gepaste trots willen wij U kennis laten maken met Lamers Converting.

Opgericht eind 2002 met als doel de markt bekend te maken met de uitgebreide converting mogelijkheden van de Lamers Group. Door de technische expertise en jarenlange ervaring kunnen wij een toegevoegde waarde leveren aan uw producten/halffabrikaten.

Als onderdeel van de Lamers Groep, die al meer 49 jaar actief zijn in de industriële (Lamers Productions) en medische markten (Lamers Medical Products), willen wij U inzicht geven over de technische mogelijkheden.

Ons motto:

... Creative en Innovative Converting Solutions

Door goed naar uw wensen te luisteren, zijn wij in staat uw ideën om te zetten in effciënte en betaalbare oplossingen. Aangezien in veel van onze diensten en producten lijmtechnologieën zijn verwerkt en wij beschikken over een uitgebreide expertise op het gebied van lijm-en tape techynologie kunnen wij U voor uw toepassing de juiste tape of technische lijm adviseren voor eigen verwerking of in combinatiue met onze convertingmogelijkheden.

Wij staan klaar om U van dienst te zijn.

De Lamers Groep ontwikkelt en bouwt zijn eigen machines. Daardoor zijn wij in staat verder te gaan dan andere reguliere beschikbare methodes. Daar veel verwerkingstechnologieën eigen ontwikkelingen zijn, trachten wij voortdurend de productiemethodes verder te optimaliseren en verbeteren. Uiteraard dragen deze bij aan een efficiëntere en kosteneffectievere verwerking van uw producten.

De Lamers Groep streeft er voordurend naar een groeiende bijdrage te leveren aan de het behoud van ons milieu en aan de inzet van duurzame materialen en energiezuinige productiemethodes. We kunnen ons daarom een ‘bewust groene organisatie’ noemen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn EN ISO 9001 gecertificeerd en streven voordurende naar de hoogst mogelijke mate van kwaliteitszorg binnen onze productie

Wat hebben wij U bieden:

Als gespecialiseerde converter kunnen wij uw materiaal in elke gevraagde vorm en maatvoeringen verwerken en leveren. Indien mogelijk passen wij hier onze productiemachines op aan. Wij kunnen ook materialen voor U sourcen of uw materialen verwerken. Indien  gewenst kunnen wij ook een bijdrage leveren aan uw ontwikkelingsprojecten.

Heeft U een vraag, neemt U dan contact op, Wij staan klaar om U van dienst te zijn.