Products

Nieuws

Door het gebruik van Zonne energie en aardwarmte hebben wij een energie neutraal gebouw en kunnen wij een deel gebruiken voor de productie van uw producten.

 Klik hier voor meer informatie!

 

 

Lamers Medical Products B.V.

Ons familiebedrijf bestaat reeds vanaf 1963 en is voortgekomen uit een van oorsprong Technisch Advies Bureau gestart door dhr. J.S. Lamers.

Thans bestaat de directie uit 4 familieleden en de volgende generatie staat reeds in de startblokken.

Met onze kennis geven wij U graag advies met de bedoeling een goede samenwerking te laten ontstaan.

Lamers Medical Products is ISO gecertificeerd en produceert onder de voorwaarden van de EN ISO 13485 en EN ISO 9001. Wij streven naar de hoogst mogelijke mate van kwaliteitszorg binnen ons bedrijf.

Er zijn een tweetal Klasse 7 cleanrooms aanwezig van elk 100m2. Hierin worden onder geconditioneerde omstandigheden diverse producten voor de medische- en cosmetische-industrie verwerkt.

Buiten de cleanrooms produceren wij nog voor de semi-medische industrie.

Lamers Medical Products bv heeft net als Lamers Productions bv de beschikking over zelfgebouwde machines; hiermee worden de uiteenlopende producten geproduceerd.

De mogelijkheid is er om zowel een eindproduct als een halffabricaat voor uiteenlopende doeleinden te ontwikkelen en te produceren. Productiemogelijkheden medical

Één van onze sterke punten is dat U met een nieuw product of idee komt, waar wij bij meedenken, ontwikkelen en trachten dit product nog effectiever te maken en te optimaliseren. Ons doel is deze productie voor U te gaan verwezenlijken zodat U uw handen vrij heeft voor het vermarkten van uw “nieuwe” product.

In de cleanrooms wordt uitsluitend gewerkt met gekwalificeerd personeel.

Wellicht hebben we ook voor u een passende oplossing voor uw technisch probleem!

Lamers Medical Products B.V. streeft er voordurend naar een groeiende bijdrage te leveren aan het behoud van ons milieu door de inzet van duurzame materialen en energiezuinige productiemethodes.

We kunnen ons daarom een ‘bewust groene organisatie’ noemen.

Wij maken gebruik van duurzame (zonne)energie.

 

Contact


Contact gegevens:

Lamers Productions B.V.
Willem Alexanderstraat 17
NL-6691 EE Gendt
T: +31-481-424005

Skype: lamers_gendt
Link googlemaps locatie (gendt)

 

Bedrijfslocatie

Hoofdkantoor:
g332024407
Nevenvestiging:
afbeelding