Lamers Converting B.V.

...Creative and Innovative Converting solutions...

Sinds 2002 bestaat Lamers Converting B.V. met als doel de markt bekend te maken met de uitgebreide converting mogelijkheden van de Lamers Groep. Door de technische expertise en jarenlange ervaring kan Lamers Converting B.V. een toegevoegde waarde leveren aan uw producten/halffabrikaten. 

Ons motto:
'Creative and Innovative Converting Solutions'

Door goed naar uw wensen te luisteren, zijn wij in staat ideeën om te zetten in efficiënte en betaalbare oplossingen. Aangezien in veel van onze diensten en producten diverse lijmtechnologieën zijn verwerkt en wij beschikken over een uitgebreide expertise op het gebied van lijm/tape technologieën kunnen wij voor uw toepassing de juiste tape of technische lijm adviseren voor eigen verwerking of in combinatie met onze convertingmogelijkheden.   

Wat hebben wij U te bieden:
Als gespecialiseerde converter kunnen wij uw materiaal in elke gevraagde vorm en maatvoeringen verwerken en leveren. Indien mogelijk passen wij hier onze productiemachines op aan. Wij kunnen ook materialen voor U sourcen of uw materialen verwerken. Indien gewenst kunnen wij ook een bijdrage leveren aan uw ontwikkelingsprojecten.

Mogelijkheden

Laten we het gesprek aangaan

Willem Alexanderstraat 17, 6691 EE Gendt, Netherlands

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: +31 (0)481 424005

©2024 door Lamers Gendt.